Kohupelaaja Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi siirtyy Veikkausliigassa pelaavaan SJK:n riveihin vapaalla siirrolla.

”Mosa” on vasta 24-vuotias, mutta ehtinyt pomppia jo useassa eri seurassa. Taidoiltaan hän on Veikkausliigassa huipputasoa, mutta tulisen luonteen takia nuorukainen on joutunut monesti ongelmiin. HJK:sta hän sai lähtöpassit kesken kauden 2018. SJK:ssa uskotaan, että Mosa on valmis tekemään töitä ja nostamaan uransa taas noususuuntaan.

– Uskon, että Mosa tulee olemaan tärkeä osa meidän joukkuettamme. Mutta sanotaan näin, että se ei ole niinkään kiinni siitä, että kuinka paljon haluan hänen pelaavan hyvin, vaan kuinka paljon hän on itse valmis tekemään sen eteen töitä, että hän on valmis onnistumaan ja menemään urallaan eteenpäin. Tiedän, että hän on vielä nälkäinen, hän haluaa mennä eteenpäin urallaan, ja hän on jo pelannut urallaan ulkomailla, joten hän tietää millaiset vaatimukset siellä on. Mutta vaikka on hyvä täällä Suomessa, se ei merkitse vielä mitään siellä. Joten täytyy olla täällä vielä entistä kovempi ja parempi, jos haluaa saavuttaa urallaan vielä jotain ulkomailla, toteaa SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

– Minulla ei ole minkäänlaista epäilystä hänen jalkapalloilullisista taidoistaan, mutta kunnon suhteen meidän pitää olla kärsivällisiä ja huolellisia. Nyt kun hän on meidän pelaajamme, me pidämme hänestä huolen parhaalla mahdollisella tavalla, Eremenko lupaa.

 

Lähde: SJK:n verkkosivut