Rovaniemen Palloseura jäi viime ottelussaan Kuopion Palloseuraa vastaan lähes ilman ainuttakaan maalintekopaikkaa KuPS:n 1-0-voitossa.

Veikkausliigan viime kauden hopeamitalistin RoPSin riveissä ei ole juuri maaleilla juhlitty alkaneen kauden aikana. Joukkue on tehnyt viidessä pelissä vain neljä osumaa ja jäänyt maaleitta kolmessa pelissä putkeen.

Rovaniemeläisten keskikenttäpelaaja Eetu Muinonen, 33, pohti syitä maalitilanteiden luomisen vaikuteen Suplan Veikkausliiga ja Naisten liiga -podcastissa.

– Varmasti siihen liittyy se, miten pääsemme rakenteluvaiheesta sinne murtautumisvaiheeseen eli niille alueille, mistä päästään antamaan niitä viimeisiä syöttöjä. Onko liikkeitä tarpeeksi ja ovatko ne tarpeeksi laadukkaita, ja saammeko miehitettyä pelaajat oikeisiin paikkoihin. Siihen liittyy niin paljon asioita, mitä täytyy edelleenkin kerrata meidän harjoittelussa, Muinonen sanoi lähetyksessä.

– Se pitää vaan sisäistää nopeasti, nyt kun sarja on käynnissä, että mitä siellä pitää tehdä.

Viiden ottelun jälkeen RoPSilla on kasassa neljä pistettä. Viime vuonna joukkueella oli viiden ensimmäisen pelin jälkeen tilillä pelkkiä voittoja ja viisi nollapeliä.

Veikkausliiga ja Naisten liiga -podcastin pääset kuuntelemaan täältä.