SJK julkaisi tiistaina erittäin mielenkiintoisen uuden pelaajan. Chilen eri ikäkausimaajoukkueissa pelannut Diego Rojas liittyy SJK:n riveihin. Kymppipaikalla viihtyvä hyökkäyspelaaja voi ainakin meriittiensä puolesta nousta Veikkausliigan tähtikaartiin.

– Diegossa saamme joukkueeseen pelaajan, jollaista meillä ei ennestään ollut. Vasenjalkainen kymppipaikan pelaaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla keskikentän pelipaikoilla tai ylempänä hyökkäävämmässä roolissa. Hän tasapainottaa joukkuetta hyvin, kertoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez SJK:n verkkosivuilla.

Meriittilistalla on mm. kaksi Chilen mestaruutta sekä neljä hopeamitalia. Chilen nuorten maajoukkueista on tullut kokemusta Etelä-Amerikan lopputurnauksesta sekä ikäluokan MM-lopputurnauksesta.

– Kuten Rojasin taustaa katsellessa huomaa, hänellä on hyvä pelaajatausta ja -koulutus, ja hän on voittanut asioita laadukkaissa joukkueissa ja sarjoissa. Uskon, että hän tuo joukkueeseemme paljon lisää taitoa ja kokemusta, Gómez kertoi SJK:n verkkosivuilla.