Ilveksen keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen koki viime kaudella melkoisen yllätyksen, kun hänen entisen seuransa KuPS:n kannattajat ottivat entisen suojattinsa vastaan lämpimästi.

Ilveksen kohdatessa viime kaudella evakkopelissä KuPS:n Valkeakoskella, KuPS:n kannattajilla oli katsomossa lakana, jossa luki ”Loputon arvostus” viitaten Pennaseen.

Keskikenttäpelaajaa KuPS-fanien vastaanotto lämmitti mieltä.

– Se oli aika omituinen päivä. Ensinnäkin pelattiin ensimmäinen kotipeli Valkeakoskella ja sitten KuPSia vastaan. En ollut KuPSia vastaan pelannut varmaan kymmeneen vuoteen. Verryttelyn

aikana KuPSin kannattajat tuli paikalle ja lauloi minun nimeäni. Kyllähän siinä tuli aika outo fiilis.

– Pelin jälkeen, kun kävin niiden edessä, niin oli aika tunteikas hetki. Siitä ei pääse mihinkään, jäi

kyllä ikuisesti mieleen positiivisella tavalla. Sama oli sitten, kun käytiin myöhemmin syksyllä Kuopiossa, niin sama homma silloin. Kuten olen sanonut, niin loputon arvostus on siihen suuntaan, Pennanen kertoo Suplan tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Pennasen mukaan kyseessä taisi olla ensimmäinen kerta, kun vastustajan kannattajilta tuli vastaavanlainen huomionosoitus.

– Joo, ei ole varmaan kovin positiivisia huutoja kuulunut vastustajan kannattajilta. Ei ainakaan äkkiseltään tule mieleen.

Pennasen haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.