KuPS:in alkukauden yksi avainpelaajista, Urho Nissilä, jätti seuran jo heinäkuun lopussa. Jo alusta alkaen tiedossa ollut fakta Nissilän poistumisesta, antoi seurajohdolle aikaa miettiä paikkaajaa.

Sellainen löytyi siirtoajan viime hetkillä. Brassipelaaja Eliton Junior tuli mestaruus mielessään KuPS:in riveihin.

– Olen todella onnellinen ja innoissani tästä siirrosta. Tiedän, että KuPS on iso seura Suomessa ja tämä on uusi haaste minulle. Tulen Kuopion Palloseuraan auttamaan joukkuetta niin paljon kuin pystyn ja tavoitteeni joukkueen kanssa on voittaa Veikkausliigan mestaruus. Toivon, että fanit tulevat näkemään paljon voittoja kertoo Eliton Jr. siirrosta KuPS:n verkkosivuilla.

KuPS:n analyytikko Viki Savonen kertoo verkkosivuilla, että pelaajaa oli seurattu jo pitempään. Varberg BoIS:in joukkueessa Ruotsissa hän esiintyi edukseen.

– Eliton on ollut alkukauden valopilkku Varbergs BoIS:n riveissä. Hän on pelaaja, jolla tuntuu olevan kentällä aina vähän enemmän aikaa kuin muilla ja hänen pelaamisensa näyttää todella vaivattomalta. Eliton tuo paljon lisää osaamista meidän keskikentällemme sekä yläalueen pelaamiseen. Data-analyysin perusteella Eliton on täysin vertailukelpoinen Joona Veteliin ja Urho Nissilään nähden, vaikka hän on pelannut alkukauden joukkueessa, joka on lähtökohtaisesti joutunut peleissään puolustamaan, Savonen kertoi KuPS:n sivuilla.

KuPS kohtaa illan ottelussa vieraskentällä Ilveksen. Kymppipaidan saanut Eliton jr aloittaa ottelun penkiltä.

Lähde: KuPS:n verkkosivut