Veikkausliigan kiinnostus kasvussa? Toimitusjohtajalta positiivinen kommentti: ”Voi luvata hyvää”

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jalkapallon Veikkausliigaa seurattiin Ruutu-palvelusta viime kaudella rutkasti enemmän kuin kaudella 2017. Katsojaluvut nousivat suoratoistopalvelussa peräti 46 prosenttia.

Tänään keskiviikkona kahdella ottelulla käynnistyvän Veikkausliigan toimitusjohtajan Timo Marjamaan mukaan joka vuosi kauden alussa on tapahtunut ”hyppy uudelle tasolle” Ruudun katsojamäärissä. Hän on tyytyväinen siitä, että liigan pystyy tarjoamaan mediakumppaninsa avulla mahdollisuuden pelien seuraamiseen niille, jotka eivät pääse paikan päälle.

– Se mikä voi luvata erittäin hyvää on, että Suomen cup oli vetänyt tänä vuonna 20 pinnan kasvun Ruudussa. Nyt kun pelit lähtevät pyörimään ja nähdään vähän statistiikkaa siinäkin, niin odotukset ovat totta kai, että pysytään kasvuryhmissä, Marjamaa sanoi Suplan Veikkausliigan ja Naisten liigan podcastissa.

Marjamaa kertoi samassa haastattelussa, että myös paikalla peleissä olevat saattavat seurata samaan aikaan toista liigapeliä mobiililaitteellaan tai tietokoneella.

– Tämäkin on ihan hauska tapa katsoa pelejä.

Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona 3.4. kaksi ottelua: HJK-FC Inter sekä KuPS-RoPS. Molemmat kamppailut alkavat klo 18.30 ja näkyvät suorana lähetyksenä Ruudussa.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?