Mehmet Hetemaj päätti huippu-uransa viime kauteen. Hetemaj kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa, että haluja olisi ollut vielä pelata, mutta sopimusta ei tullut.

Hetemaj’n ura Veikkausliigassa alkoi HJK:ssa vuonna 2005 ja liigassa pelejä tuli vyölle myös FC Viikingeissä, FC Hongassa ja SJK:ssa. Lisäksi Hetemaj pelasi urallaan Kreikassa ja Italiassa.

Palattuaan ulkomailta Suomeen, Hetemaj asettui Seinäjoelle ja SJK:hon, jossa vierähti kahdeksan vuotta. Viime kauden päätteeksi 35-vuotias peluri päätti pistää nappikset naulaan.

Hetemaj kertoo podcastissa, että haluja olisi ollut vielä pelata, mutta SJK:lta ei tullut sopimustarjousta, joten pelit päättyivät siihen.

– Ei se helppo päätös ole. Niin kuin avioliitto, niin tarvitsee kaksi, että se toimii. Jos toinen ei halua jatkaa, niin silloin se ei toimi. Olisin halunnut vielä kauden pelata, mutta siihen tarvitaan kahta, että

pystytään solmimaan jatkosopimus tai avioliitto. Se ei toteutunut tapauksessani, Hetemaj harmittelee.

Hän kuitenkin korostaa, ettei asiasta jäänyt hampaankoloon.

– Olisin halunnut pelata, mutta en ole katkera siitä. Nyt on uudet kuviot ja uudet alut, Ruudun asiantuntijana aloittava Hetemaj kertoo.

Hetemaj’n haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.