Veikkausliigakarsinnan kautta tiensä takaisin pääsarjatasolle ensi kaudeksi selvittänyt Turun Palloseura tiedotti perjantai-iltana solmineensa kaksi jatkosopimusta.

Kolumbialaiskaksikko Eliécer EspinosaAldayr Hernández nähdään näin ollen mustavalkopaitojen riveissä myös Veikkausliigassa. Kummankin pelaajan sopimus on vuoden mittainen.

Hyökkääjänä pelaava Espinosa siirtyi viime kaudeksi TPS:ään HJK:n organisaatiosta. 23-vuotias Espinosa saapui Suomeen elokuussa 2018 ja hänen viimeinen seuransa ennen Suomeen saapumista oli kolumbialainen FC Leones. Espinosa oli TPS:n paras maalintekijä Ykkösen kaudella 2019. Osumia 25 ottelussa syntyi yhteensä 18 kappaletta.

Keskuspuolustaja Hernández siirtyi Puolestaan alloseuran paitaan viime keväänä. Hän pelasi ennen Turkuun tuloaan viimeksi Libanonissa. 24-vuotias Hernández on pelannut urallaan myös kotimaassaan Bogotá FC:ssä sekä Kolumbian U20- ja U21-ikäluokkien maajoukkueissa. Hernández pelasi Ykkösessä menneellä kaudella 25 ottelua TPS:n paidassa.

– Aikamoisia löytöjä molemmat. Heiltä löytyy tervettä kilpailullista luonnetta ja kaverit sopeutuivat myös joukkueeseen erinomaisen hyvin. Kauhean kauas ei mene arvio siitä, jos sanon, että Aldayr oli viime vuonna koko Ykkösen paras pelaaja. Espinosan arvo asettuu oikeisiin mittasuhteisiin jo sillä, kun katsoo hänen maalimääräänsä ja peilaa sitä hieman historiaan. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että yhteistyö heidän kanssaan jatkuu, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kehui seuran sivuilla.