NHL:n pudotuspelien toinen kierros jatkuu perjantaiaamuna. Islanders ja Philadelphia kohtaavat 02.00 alkavassa ottelussa. Ottelusarja on tasan 1-1. Yön toisessa ottelussa ainoa vielä mukana oleva kanadalaisjoukkue, Vancouver, yrittää syöstä mestarisuosikeihin kuuluvan Las Vegasin jatkosta.

Vancouverin avainpelaaja on ruotsalainen Elias Pettersson, supertähti jo nyt, mutta ennusteiden mukaan vielä parempi tulevaisuudessa.

– Hän on fiksu ja hänen isoin avunsa on hirmuinen voitontahto. Hän ymmärtää, ettei otteluja voiteta vain tekemällä maaleja tai antamalla syöttöjä, vaikka se onkin iso osa hänen peliään ja siinä hän hyvä, Vancouverin valmentaja Travis Green arvioi NHL:n sivuilla.

– Hän työskentelee kovasti molemmissa päissä kaukaloa. Hän tekee töitä tullakseen vielä paremmaksi puolustuspelaamisessa.

Las Vegas on edelleen vahva suosikki jatkamaan, mutta Vancouver on näyttänyt, että heillä on potentiaalia tehdä sarjasta pitkä ja Las Vegasille vaikea. Mutta se vaatii sitä, että Elias Pettersson jatkaa huimia otteitaan ja pysyy pistepörssin kärkisijoilla. Tällä hetkellä on pörssin kakkosena, Nathan McKinnonin jälkeen.

V Sport kanavat ja Viaplay seuraavat NHL:n ensikin yön ottelut suorina lähetyksinä.