Valtteri Bottas oli Silverstonen ensimmäisten vapaiden harjoitusten nopein, mutta jäi toisissa sijalle 11.

Ensimmäistä harjoitussessiota häiritsi sade ja vain puolet kuskeista kävi radalla kokeilemassa ajokkiaan. Kovinta vauhtia ensimmäisissä harjoituksissa pitikin Bottas.

Toiseen harjoitusosioon päästiin ajamaan jo normaaleissa olosuhteissa. Carlos Sainz kiidätti Ferrarinsa nopeimmin radan ympäri ja Lewis Hamilton sekä Lando Norris nostattivat kotiyleisön toiveita sijoittuen Sainzin perään. Max Verstappen ajoi neljänneksi perässään Charles Leclerc. Bottas oli toisen harjoitusjakson 11 nopein.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.