Englannin Valioliigajoukkueet ovat palaamassa joukkueharjoitteluun Valioliigan tämänhetkisen suunnitelman mukaan 18. toukokuuta ja kautta päästäisiin jatkamaan 8. kesäkuuta. Täysin varauksetonta tukea tämä suunnitelma ei pelaajilta saa.

Yksi epäilijöistä on Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Aguero, jonka mukaan hän ei ole varauksellisten ajatusten kanssa lainkaan yksin.

– Suurin osa pelaajista on peloissaan, koska heillä on lapsia ja perheet, Aguero sanoi argentiinalaiselle El Chiringuito tv-asemalle.

– Minä olen peloissani, mutta olen täällä tyttöystäväni kanssa enkä aio olla kontaktissa muihin ihmisiin. Olen sulkeutunut talooni ja ainoa ihminen, jonka voisin tartuttaa, on tyttöystäväni. Ehkä minullakin on tartunta enkä vain tiedä sitä.

Aguero ei kuitenkaan tyrmää paluuta harjoituksiin ja sittemmin myös otteluihin. Hän epäilee kuitenkin, että toimintaympäristö on aika erikoinen.

– Minä ja joukkuekaverini olemme varmasti hyvin hermostuneita ja erityisen varovaisia. Jos yksi ihminen sairastuu, me ajattelemme ”Oi, mitä täällä tapahtuu?”. Toivon että rokote löytyy pian ja tälle saadaan loppu.