Manchester City ja Liverpool petasivat viikonloppuna parhaat mahdolliset lähtökohdat tulevan viikonlopun huippukamppailuun. Kahdesta toisesta Mestarien liigan paikasta käydään kovaa taistelua.

Manchester City ja Liverpool hoitelivat omat leiviskänsä kunnialla viikonloppuna. Manchester City haki Burnleystä 2-0-rutiinivoiton ja Liverpool voitti samoin numeroin kotonaan Watfordin. Näin joukkueiden välistä eroa on piste, kun ne iskevät yhteen sunnuntaina Manchesterissa. Samaan aikaan kahdesta muusta Mestarien liigan paikasta tullaan käymään huima taistelu.

Ovi avautui yllättäen kolmospaikasta, kun Chelsea liukastui kotonaan Brentfordia vastaan. Brentford varmisteli sarjapaikkaansa ottamalla kolmannen voittonsa neljännessä edellispelissä ja voitti 4-1. Arsenal sen sijaan kompuroi Crystal Palacen vieraana häviten peräti 0-3.

Samaan aikaan Tottenhamin vahva vire sai jatkoa sen voittaessa Newcastle selvästi 5-1. Näin Tottenham nousi Arsenalin ohi neljänneksi. Manchester United jäi tasapeliin Leicesteriä vastaan ja menetti kutospaikkansa Evertonin voittaneelle West Hamille. Tottenham ja ManU ovat kolmen pisteen sisällä. Sanansa mielii varmasti sanoa myös kahdeksantena oleva Wolves, joks taistelee tiukasti vähintään Eurooppa-liigan paikasta. Wolves on ManU:sta ja West Hamista kahden pisteen päässä.

Häntäpäässä Teemu Pukin Norwichin tilanne ei helpottunut, vaikka se nappasi pisteen Brightonilta katkaisten näin tappioputkensa. Lähinnä putoamisrajaa oleva Everton hävisi omassa ottelussaan, mutta eroa Evertoniin on seitsemän pistettä ja sillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Leedsin nousuvire sai jatkoa tasapelillä, joten sekään ei Norwichia auttanut. Yhtä lailla Burnleyn ja Watfordin asemat näyttävät tällä hetkellä heikoilta.

Valioliigafanien kannattaa siis alleviivata paksulla tussilla päivämäärä 10. huhtikuuta. Tuolloin on ohjelmassa ottelu Manchester City-Liverpool ja tuossa ottelussa ratkaistaan todennäköisesti tämän kauden Valioliigamestaruus. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä Elisa viihde Viaplayn palvelussa ja V-sport -kanavilla, kuten kaikki kauden Valioliigaottelut.