Stokessa fantastisen kauden pelannut 22-vuotias maalivahti Jack Butland kiistää olevansa siirtymässä yhtään mihinkään. Rotevissa huhuissa hänet on liitetty erityisesti Liverpooliin.

– Ilman muuta haluan pelata huippujoukkueessa joskus. Mutta olen todella tyytyväinen paikkaani Stokessa. Olen ihan loistavassa seurassa tällä hetkellä ja me pelaamme tosi hyvin. Seuran tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, Butland kertoi Sky Sportsille.

– En voisi kuvitella tällä hetkellä yhtään parempaa paikkaa itselleni. Pelaan loistavien pelaajien kanssa ja maalivahtivalmentajamme Andy Quy on loistava. Olen todella tyytyväinen täällä ja opin koko ajan lisää.

– Totta kai Liverpoolin kaltaisen seuran kiinnostus imartelee, mutta minä olen nyt vahvasti Stoken pelaaja, Butland vakuutti.

– Jack Butland ei ole menossa yhtään mihinkään, vahvisti Stoken manageri Mark Hughes.