Valioliigaääni uskoo Palacen yllätykseen: ”City lepuuttaa ykkösmiehistöään”

© Kuva: Getty Images

Manchester City nappasi arvokkaan vierasvoiton keskiviikkona PSG:stä Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa. Kovavauhtinen keskiviikko povaa lepovuoroa tulevana viikonloppuna Cityn ykkösnyrkille kun paluu arkeen koittaa lauantaina Crystal Palacen vieraana.

Elisa Viihde Viaplayn selostaja Ville Kuusinen näkee Cityn tiukassa ottelutahdissa omat vaaransa.

– City on nyt pelannut kaksi isoa ottelua viikon sisään, Liigacupin finaalin ja Mestarien liigan välierän. Tämä tulee näkymään kokoonpanossa Palacea vastaan ja antaa isännille kelpo mahdollisuudet pieneen yllätykseen, Kuusinen veikkaa.

Vaikka City oli Etihadilla tammikuussa 4-0-lukemin parempi eikä Palace ei ole voittanut Cityä kuuteen vuoteen, näkee Kuusinen Palacella olevan hyvän tilaisuuden kiusantekoon.

– Palacen voittoon en sentään jaksa uskoa, mutta Roy Hodgsonin miehistöllä on kaikki valmiudet tasapeliin. Pep Guardiolan on yksinkertaisesti pakko antaa lepoa vaikkapa Kevin de Bruynelle, Phil Fodenille ja Riyad Mahrezille, sillä toinen UCL-välierä on edessä jo parin päivän päästä, Ville Kuusinen tietää.

Katso Crystal Palace-Manchester City lauantaina klo 14.30 alkaen Elisa Viihde Viaplaysta tai V Sport jalkapallokanavalta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta