Tampereen Pyrinnön kausi päättyi tänään tappioon puolivälierissä Kauhajoen Karhua vastaan. Viime vuonna joukkueen mestaruuteen valmentanut Pyrintö-luotsi Pieti Poikola kertoo jättävänsä joukkueen Yle Urheilun haastattelussa.

Poikola ehti olla joukkueen valmentajana kuuden vuoden ajan, jonka aikana hän voitti Suomen mestaruuden kolmesti.

– Luulen, että näiden kuuden vuoden jälkeen on aika siirtää vastuu. Olen antanut sen, mitä minulla on annettavaa. Siellä on nuoria, hyviä poikia ja erinomainen organisaatio. Olen ollut etuoikeutettu, että olen saanut valmentaa täällä, Poikola sanoo.

Poikola on kiitollinen seuralle hänelle annetusta mahdollisuudesta.

– Kun tulin valmentamaan, kukaan ei tiennyt Pieti Poikolaa ja olen todella kiitollinen seuralle, että olen saanut tällaisen mahdollisuuden. Olen omalta osaltani auttanut seuraa uudelle tasolle ja joku voi tulla jatkamaan siitä.