NHL:n pudotuspeleissä selvisi jälleen kaksi jatkajaa – ja kaksi joukkuetta, jotka siirtyivät lomille. Islanders tarjoili ensimmäisen pudotuspelikierroksen suurimman yllätyksen pudottamalla jatkosta Washingtonin. Islanders varmisti 4-1 ottelusarjavoiton pitämällä Capitalsin tähtisikermän nollilla viidennessä ottelussa. Ottelu päättyi 4-0 ja näin Leo Komarovin kausi jatkuu.

Miro Heiskanen otti jälleen ison askeleen kohti NHL:n absoluuttista tähtipuolustajaluokkaa. Heiskanen teki ensin huipputärkeän 1-3 kavennuksen Calgaryn karattua ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon. Toisessa erässä Dallas laittoi tuulemaan: joukkue vei erän peräti 5-0 ja Heiskanen syötti kolme näistä maaleista. Hyökkääjä Denis Gurianov laittoi vielä paremmaksi: hän laukoi toisessa erässä hattutempun ja syötti yhden osuman.

Gurianov viimeisteli iltansa saldoksi kolmannessa erässä lukemat 4+1. Dallasin voittolukemat kirjattiin lopulta 7-3 ja Dallas meni jatkoon otteluvoitoin 4-2. Heiskasen lisäksi Esa Lindell nappasi syöttöpisteen, samoin Joel Kiviranta.

NHL:n pudotuspelit jatkuvat perjantaina.

V Sport -kanavat ja Viaplay seuraavat NHL:n pudotuspelejä, Viaplay näyttää jokaisen ottelun suorana.