Palloliiton puheenjohtajan Pertti Alajan sairasloma päättyy huhtikuun alkuun ja hän on mukana Helsingissä järjestettävässä UEFA:n kongressissa.

Alajalla todetun syöpäsairauden hoitosuunnitelmassa seuraa yhdeksän viikkoa kestäneiden sytostaattihoitojen jälkeen ns. palautumisjakso, jona aikana tehdään muutamia lisätutkimuksia ennen toukokuulle suunniteltua leikkausta. Sen tarkka päivämäärä selviää myöhemmin.

– Olen iloinen, että pystyn olemaan liiton puheenjohtajana isännöimässä UEFA:n kongressia nyt tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä. Vierainamme ovat eurooppalaisen jalkapalloperheen päättäjät samoin FIFA:n puheenjohtaja ja pääsihteeri sekä johtavat jalkapallopäättäjät muista maanosaliitoista. UEFA:n kongressi on osa liittomme 110-vuotisjuhlallisuuksia ja Suomen 100-vuotisjuhlintaa, Alaja toteaa Palloliiton verkkosivujen mukaan.

– Poissaoloni ajan liiton puheenjohtajatehtävistä on ansiokkaasti huolehtinut varapuheenjohtajamme Markku Lehtola. Nyt yhdessä sovimme, miten jaamme vastuitamme ennen leikkaustani toukokuussa. Ensimmäinen kotimainen tehtäväni on kuitenkin juhlapuhe lauantaina 8.4. Sääksjärven Loiskeen 70-vuotisjuhlissa.

Suomen Palloliitto

@Palloliitto
Puheenjohtaja Alaja palaa työtehtäviin palloliitto.fi/uutiset/suomen… #Palloliitto