Mauro Icardi menee lääkärintarkastukseen keskiviikkona tarkistuttaakseen polvi -ja nilkkavammansa.

Italian Serie A:ssa pelaavan Inter Milanin hyökkääjä on ollut sivussa kahdesta viime pelistä sen jälkeen, kun joukkue vaihtoi yllättäen kapteenia viime viikolla Icardista Samir Handanoviciin. Vaihdon uskotaan johtuneen siitä, etteivät jatkosopimusneuvottelut Icardin ja seuran välillä ole edenneet lainkaan viime kuukausina. Interin leiristä on kuitenkin kommentoitu, ettei kapteenin vaihto johtunut laahanneista neuvotteluista.

Gazzetta dello Sportin mukaan Icardi on menossa tänään tutkimuksiin, koska viikon ajan fysioterapiassa käynti ei ole auttanut vaivoihin. Tiistaina 26 vuotta täyttänyt argentiinalainen saanee siis pian vastauksen siihen, kauanko on sivussa pelikentiltä.

Italialaismediassa on väläytelty Icardin jopa teeskennelleen loukkaantumisensa kapteenin nauhan menettämisen takia. Icardi kieltäytyi viime viikon torstaina lentämästä Wieniin joukkueen mukana, kun Inter pelasi Rapid Wieniä vastaan Eurooppa-liigassa. Myöhemmin kärkimies kertoi kärsivänsä nilkkavammasta ja selitteli vammalla poissaoloaan.

Lähde: Football Italia.

Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!