Veikkausliigassa varsin tasaista ja hyvää työtä tehnyt SJK palaa peleihin maanantaina. SJK on saanut ilman suurempaa kansallista mediahuomiota – kerrankin – päästä hyvään vireeseen ja maanantain panoksena on nouseminen Veikkausliigassa jopa jaetulle kolmannelle sijalle. Vastustaja Honka on myös päässyt hyvään tuloskuntoon. Odotuksiin nähden heikko alkukausi näkyy vielä sijoituksessa, mutta viisi tappiotanta ottelua putkeen on nostanut joukkueen jo kärkipään tuntumaan. Vierasvoitto SJK:sta nostaisi Hongan pitkästä aikaa kuuden parhaan joukkoon, sijalle kuusi.

SJK pyöritti palikoitaan siirtoikkunan loppuhetkillä. Ykkösen nousutaisteluun mielivä TPS sai Seinäjoelta Joonas Sundmanin ja Serge Atakayin. Tulopuolella oli kaksi pelaajaa: puolalainen Rafal Wolsztynski ja australialaispelaaja Brandon Wilson. Kumpikin on edustuskelpoinen jo maanantaina, joten uutta väriä saatetaan SJK:n riveissä nähdä. Puolalaispelaaja on harjoitellut vasta vähän joukkueen kanssa, joten SJK:n valmentaja Jani Honkavaara ei vielä lupaa pelipaikkaa.

– Katsotaan, tuleeko maanantaina hänelle liian nopeasti. Mutta jää sitten nähtäväksi, keitä kokoonpanoon valitaan, Honkavaara sanoi SJK:n verkkosivuilla.

Vastustaja Hongan vaarallisuus on Honkavaaran tiedossa.

– Honka on myös ollut hyvässä vireessä viime aikoina. Viisi tappiotonta peliä alla, joten sinänsä ihan hyvä peli varmasti tulossa. Honka on hyvä pallollinen joukkue ja vähän meidän pitää päästä rikkomaan heidän peliä. Mutta toisaalta, meidän peli on tällä hetkellä hyvässä formissa ja jätkät näyttää hyviltä treeneissä, Honkavaara kertoi SJK:n verkkosivuilla.