Ferrarin presidentti Sergio Marchionne on ottanut Autosport-lehdessä kantaa sekä Bernie Ecclestonen että koko formula ykkösten tulevaisuuteen.

85-vuotias Ecclestone on kertonut, että hänen on toivottu jatkavan monelta taholta.

– Ecclestone tietää, ettei hän ole täällä ikuisesti. Iso haaste Bernielle, on saada kaikki organisoitua. Hänen olisi nyt luotava systeemi, missä osa vastuista jakaantuisi eri tavalla. Hänellä pitäisi olla jonkinlainen poistumissuunnitelma ja vallanperimyssuunnitelma, Ferrarin presidentti Sergio Marchionne sanoo.

– Bernie on melkoinen persoona, mutta oikein mukava kaveri, jolla on valtavat voimavarat. En tiedä, mitä itse teen hänen iässään. Hän on tehnyt lajin parissa uskomattoman hienon työn ja hän on täällä edelleen, se on aika upeaa.

– Ecclestonen pitäisi saada aikaan suunnitelma, jolla houkutellaan yhä nuorempia faneja innostumaan F1:stä. Tästä pitää saada viihdyttävämpi laji, koska me emme juuri nyt innosta nuorempaa polvea. Jos kaikki on liian ennalta arvattavaa, tämä käy tylsäksi. Mielestäni ainoa oikea tie kehittää lajia, on tehdä tästä tuloksellisesti vähemmän ennustettavaa, Marchionne sanoi.