Urheilulehden raati: Teemu Selänne on kautta aikojen paras

© Kuva: Getty Images

Uusimman Urheilulehden ”Tuomio” -palstalla käsiteltiin sitä, onko Jari Kurri kaikkien aikojen paras suomalainen jääkiekkoilija. Toimittajista koostunut raati tuli äänin 4-1 siihen tulokseen, että ei. Kolme neljästä ei -vastanneesta toimittajista toi myös esiin miksi: syynä oli se, että jäsenet nostivat Teemu Selänteen Kurrin edelle.

Tuomas Heikkilä mainitsee, että Kurri häviää luistimen kärjen mitalla Selänteelle. Juha Hiitelän näkemyksen mukaan Selänne pelasi huipulla pitempään ja nousee ohi. Mikael Hoikkala nostaa Selänteen ykköseksi tilastojen ja huiman olympiauran vuoksi. Ville Touru sen sijaan ei nostanut Kurria ykköseksi, mutta hän ei myöskään maininnut perusteluissa, kuka tämän kunnian ansaitsisi.

JP Mikola pitää ykkösenä Kurria. Hänen perusteluissaan Kurrin ja Selänteen välillä tuodaan voittaminen: Jari Kurri voitti urallaan viisi Stanley Cupia ja se on ”lyömättömän kova meriitti” Mikolan papereissa.

Viasat ja Viaplay näyttävät kanavillaan NHL:n klassikko-otteluja. Omaa vertailua pääsee tekemään jo viikonlopun aikana, sillä lauantaina on tarjolla pudotuspeli vuodelta 2006, kun Teemu Selänne loistaa Galgarya vastaan. Sunnuntaina näytetään New York Rangersin ja Montrealin välinen pudotuspeli, joka pelattiin kymmenen vuotta aikaisemmin, keväällä 1996, ja tällöin ottelun sankarina oli Jari Kurri.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.