Lassi Hurskainen on ollut monessa mukana, vaikka maanantaina hänellä on edessään ensimmäinen lähetys Ruudun Veikkausliigastudion isäntänä.

Hurskainen nousi aikanaan maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen YouTuben kikkavideoillaan. Sen jälkeen hänet on nähty monenlaisissa projekteissa mukana. Viime vuonna hän oli muun muassa MTV:n MM-kisastudion jäsenenä, jossa hän pääsi työskentelemään muun muassa Jari Litmasen kanssa.

– En ihmettele yhtään, että häntä viedään ympäri maailman. Niin hauska seuramies, Hurskainen kertoo uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Samoihin aikoihin NHL-seura Columbus Blue Jackets oli Suomessa pelaamassa NHL-otteluita ja olivat Helsingissä Jätkäsaaren hallissa, kun Hurskainen ja Litmanen olivat tekemässä juttua MM-kisojen tiimoilta. Hurskaisen mukaan Columbuksen supertähti Patrik Laine oli heti noteerannut Litmasen, mutta muille Columbuksen pelaajille legenda ei ollut tuttu.

– Änäripelaajat alkoivat heittää jenkkifutista siinä. Laine oli kysynyt kavereilta, että näettekö kuka tuolla on. Hänen oma lapsuuden idolinsa, Jari Litmanen. Nämä jätkät olivat silleen, että kuka? Ikinä kuullutkaan. Se oli lyönyt niiltä sen jenkkifudiksen maahan ja sanonut, että nyt ruvetaan oikeasti katsomaan, että tiedetään missä mennään. Jenkkipelaajat eivät tienneet Littiä.

– Laine tuli aivan fiiliksissä. Otettiin yhteishaastattelu, missä oli Litti ja Laine, ja pääsin keskellä haastattelemaan molempia. Oli se hieno hetki, mutta miettii, että huippu NHL-pelaaja aivan fiiliksissä. Se oli hieno hetki, Hurskainen hehkuttaa.

Hurskaisen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.