Real Madridin ykköstähti Cristiano Ronaldo valittiin torstaina jo viidennen kerran Kultainen pallo -palkinnon eli tutummin Ballon d’Orin saajaksi. Pysti jaetaan vuosittain maailman parhaalle jalkapalloilijalle. Tänä vuonna toimittajista koostunut paneeli päätti voittajasta.

32-vuotias Portugalin maajoukkueen kapteeni nousi valintansa myötä jakamaan ykkössijan Kultainen pallo -pokaalin määrissä. Nyt Ronaldo on voittanut pokaalin yhtä monesti kuin FC Barcelonan argentiinalaispyssy Lionel Messi.

101 Great Goals -sivusto koosti Twitterissä listan Ronaldon tilastoista ja saavutuksista. Ne ovat harvinaisen koreaa katsottavaa.

Jos alla oleva twiitti ei aukea, katso se täältä.

Ronaldo on pelannut seurajoukkuetasolla peräti 882 ottelua ja tehnyt niissä käsittämättömät 620 maalia. Syöttöjä ”CR7” on kerryttänyt myös huippumäärän, 202.

Tuntuu siltä, että Ronaldo on voittanut urallaan lähes kaiken. Tilillä on voitot mm. EM-kisoista, Mestarien liigasta (neljästi), seurajoukkueiden MM-kisoista (kolmesti) ja Uefa Super cupista (kahdesti).

Ties vaikka Ronaldon tähdittämä Portugali voittaisi MM-kisat ensi kesänä Venäjällä. Silloin voitaisiin sanoa Ronaldon voittaneen kaiken mahdollisen.