Tuukka Raskin paluu NHL-jäille on vielä epävarmaa. Boston Bruins ja Rask eivät ole käyneet sopimusneuvotteluja.

Rask on osallistunut säännöllisesti Bruinsin harjoituksiin varamaalivahtina. Paluu pelikentälle on vielä monen mutkan takana.

– Tiedän, että Don ja Tuukan agentti ovat käyneet keskusteluja, Bruinsin toimitusjohtaja Cam Neely sanoi viitaten Bruinsin GM Don Sweeneyyn NHL:n verkkosivuilla.

– En usko, että he ovat keskustelleet sopimuksesta vielä. Haluaisin kyllä nähdä Tuukan saavan enemmän harjoituksia alle ja niin edelleen. Valitettavasti hän ei pääse tällä hetkellä torjumaan NHL-tason laukauksia, kun on tauko. Uskon, että hän odottaa saavansa parempaa pelituntumaa joulukuun lopulla ja tammikuun alussa, Neely jatkaa.

Rask kävi heinäkuussa lonkkaleikkauksessa ja on kuntouttanut itseään Bruinsin kanssa. Hänellä ei ole kuitenkaan sopimusta seuran kanssa. Hän on kertonut jatkavansa uraa ainoastaan Bruinsin mukana.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.