Nations Leaguessa lohkovoiton varmistanut Suomi kärsi 2-0-tappion Unkarin vieraana. Suomen esitys oli kaukana parhaasta, eikä kovin moni pelaaja pelannut parhaalla tasollaan, joten toimituksemme päätti tällä kertaa listata Huuhkaja-miehistön viisi pahinta epäonnistujaa.

5. Albin Granlund

Oikean laitapuolustajan tontti on Huuhkajien selviä ongelmakohtia, kun monipuolinen Jukka Raitala on poissa. Välillä tuntuu, että Granlund on liian kovassa seurassa. Otti aikaisen keltaisen kortin mentyään jujuun helppoon harhautukseen. Hyökkäyssuuntaan näkymätön. Joona Toivio korvasi Granlundin toisella puoliajalla.

4. Teemu Pukki

Positiivinen juttu oli se, että ahnas hyökkääjä pääsi jälleen hyvin maalipaikoille. Toiminta niissä oli tällä kertaa kuitenkin vaisua. Asetteli palloa turhaan paremmalle jalalleen ja ajautui välillä aikailun vuoksi liian pieniin kulmiin. Sai tarvittavat paikat maalintekoon. Tällä kertaa upean lohkovaiheen pelannut Pukki ei näyttänyt vaaralliselta.

3. Glen Kamara

Tuntui, että tällä kertaa ne asiat, joissa keskikenttäpelaaja oli aiemmin loistanut, olivat Kamaran kompastuskiviä. Hävisi kaksinkamppailuja ja syöttötyöskentely oli yllättävän epävarmaa. Nyt lienee kaikille selvää, että Kamara tarvitsee rinnalleen Tim Sparvin tasoisen pelaajan. Menetti liikaa palloja ja pelinrakentelu jäi heppoiseksi.

2. Jasse Tuominen

Sai pelata Nations Leaguessa kuusi ottelua, vaikka tehot loistivat poissaolollaan. Tuominen on tällä hetkellä hyökkääjä, jota vastustajan puolustuksen ei tarvitse pelätä. Bambimainen esitys. Mies kaatuili liian usein ja väärässä paikassa. Toivottavasti Joel Pohjanpalo kuntoutuu nopeasti, jotta juoksuvoimaansa pelinsä perustava Tuominen ei ole aina automaattisesti avauskokoonpanossa.

  1. Sauli Väisänen

Toppari oli sanalla sanoen hukassa. Harmikseen osasyyllinen kumpaankin Unkarin maaleista. Toivio on jatkossakin selvä valinta Paulus Arajuuren topparipariksi. Väisänen teki liikaa vääriä valintoja ottelun aikana. Sijoittumisen kanssa oli nähtävissä myös pienoisia ongelmia.