Bayern München teki torstai-iltana historiaa voittamalla vuodelta 2020 viime viikolle siirretyn seurajoukkueiden MM-turnauksen. Pokaali oli Bayernille kuudes kauden 2019-20 kilpailuissa. Paluu arkeen tapahtuu nopeasti, sillä maanantaina Bayern pelaa Bundesliigassa Arminia Bielefeldiä vastaan.

– Haluan kiittää kaikkia saavutuksesta. Joukkuetta, henkilökuntaa ja valmennustiimiä. On huikeaa, mitä olemme saavuttaneet, päävalmentaja Hansi Flick kehui lehdistötilaisuudessa.

Bayernin ottelutahti on tällä hetkellä hurja. Maanantain Bielefeld-matsi on joukkueelle neljäs 11 päivään.

– Bundesliiga on valtavan tärkeää meille. Tiedämme, että kuormitus on ollut todella kova viimeisinä päivinä ja viikkoina, mutta tämä on se mitä halusimme. Tahdoimme voittaa kuusi kilpailua ja teimme sen. Nyt ei kuitenkaan ole aika hengähtää, edessä on taas tärkeä peli, Flick sanoi.

Maailmanmestaruuden lisäksi Bayernin kannattajat saivat iloisia uutisia, kun seura vahvisti viikonloppuna hankkineensa Dayot Upamecanon RB Leipzigista. Hän siirtyy Müncheniin kesällä. Flick iloitsee ranskalaistopparin kiinnityksestä, mutta muistuttaa, että nyt tehtävänä on keskittyä tähän hetkeen.

– Koko seura on iloinen Upamecanon tulosta. Tämä on kuitenkin vasta ensi vuoden haasteita varten. Hän antaa varmasti kaikkensa Leipzigille loppukauden ajan ja meidän on tehtävä tulosta myös kevään aikana Bayernissa.

Bayernin ja Bielefeldin välinen ottelu starttaa maanantai-iltana kello 21.30. Sitä voi katsoa Elisa Viihde Viaplaylla ja V sport jalkapallo -kanavalla