Teemu Pukki jatkaa MLS:ssä ilmiliekeissä, kun hän viimeisteli neljä maalia Minnesota Unitedin ottaessa tärkeän voiton.

Pukki oli Minnesotan ykköstähti viimeistelemällä neljä maalia 5-2-voitossa LA Galaxysta. Pukki on samalla ensimmäinen Minnesotan pelaaja, joka on tehnyt neljä maalia yhdessä ottelussa.

Pukki nosti kauden maalimääränsä kymmeneen ja on viidessä edellisottelussa iskenyt nyt seitsemän maalia.

Voitolla Minnesota katkaisi seitsemän ottelun voitottoman putkensa ja taistelee edelleen paikasta pudotuspeleihin. Minnesotalla on matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan matkaa kaksi pistettä ja säälipleijareihin piste, kun yksi kierros on pelaamatta.

Leo Väisänen puolestaan avasi maalitilinsä Austin FC:n paidassa, mutta se jäi laihaksi lohduksi, kun Los Angeles FC haki pisteet voitettuaan 4-2. Tappio sinetöi samalla sen, ettei Austin pääse pudotuspeleihin.

Jere Urosen Charlotte piti säälipleijarihaaveensa elossa kaatamalla vieraskentällä Chicago Red Starsin 2-0. Charlottella on pudotuspelirajalle matkaa pisteen verran, kun joukkueella on vielä kaksi peliä jäljellä.

Lassi Lappalaisen Montreal otti niin ikään ison voiton, kun Portland kaatui 4-1. Montreal on kahdeksantena ja kiinni säälipleijaripaikassa.

Robert Taylorin ja Inter Miamin haaveet pudotuspelipaikasta puolestaan sulivat, kun Cincinnati oli haki pisteet 1-0-voitolla.