Tuleeko vihdoin vallanvaihto? – TPS:n tehomies ja entinen Leijona-tähti huulilla

© Kuva: Juha Tamminen

Jääkiekon Liigan pistepörssiä on hallinnut pitkään ja hartaasti pelaaja, joka ei ole enää aikoihin Liigassa pelannut. Uskomattoman tehokkaasti Pelicansissa pelannut Ryan Lasch on jo ajat sitten lähtenyt muualle, mutta pistepörssissä hänen nimensä on yhä ykkösenä. Lasch ehti pelata Liigassa 26 ottelua, joissa syntyi tehot 10+27=37.

Nyt kaksi pelaajaa on viimein iskuetäisyydellä. Hirmuisessa vireessä oleva TPS:n hyökkääjä Josh Kestner teki jälleen tiistaina kolme tehopistettä ja nousi vain pisteen päähän Laschista. HPK:n viime aikojen kovassa vireessä kapellimestarina toiminut kokenut ja Leijonissakin jopa ykkössentterinä pelannut Petri Kontiola on samoissa pisteissä Kestnerin kanssa.

Kumpikin ”haastajista” on pelannut erinomaisen kauden, mutta prosentit kertovat Laschin huimasta menosta: kun Lasch siis teki 37 pistettä ja pelasi 26 ottelua, on Kestner tehnyt pisteen vähemmän ja pelannut 38 ottelua – ja Kontiola vielä yhden ottelun Kestneria enemmän.

Josh Kestnerin nykyvirettä peilaten on hyvin mahdollista, että pistepörssissä nähdään uusi johtaja keskiviikkona. Vahvassa vedossa oleva TPS kohtaa kotonaan Kärpät ja mikäli Kestner tekee pisteenkin, nousee hän pörssin kärkeen: tehtyjä maaleja hänellä olisi enemmän kuin Laschilla. Kaksi maalisyöttöä tiistaina antanut Kontiola puolestaan jatkaa taisteluaan pistepörssin kärkisijasta vasta perjantaina, HPK kohtaa KalPan. Tosin TPS ja Kestnerkin ovat perjantaina tositoimissa ja vastassa on kärkijoukkue Lukko.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.