TPS:n liigajoukkue on kokenut ison myllerryksen. Pelaajia on lähtenyt paljon, mutta myös tulokkaita on runsaasti. Yksi mielenkiintoisimmista tulokkaista on ruotsalais-serbialainen puolustaja Alen Bibic. Siirron takana oli TPS:n seuralegenda, pelaajakoordinaattorina nykyään toimiva Tomi Kallio.

– Tomi otti yhteyttä agenttiini ja kertoi kaksi asiaa. Sen mitä TPS haluaa rakentaa ja sen, millaisia pelaajia Turkuun halutaan. Kun keskustelu jatkui ja Kallio jatkoi puhumista TPS:n uudesta alusta, ei minun tarvinnut harkita sekuntiakaan.

– Se, miten aidosti ja rehellisesti Kallio puhui minulle TPS:n tahtotilasta rakentaa uutta kulttuuria ja urheilullista identiteettiä, oli oikeasti jylhää kuultavaa, Bibic kertoi TPS:n verkkosivuilla.

Isokokonainen puolustaja haluaa olla luottamuksen arvoinen. Ja kehittyä pelaajana TPS:n paidassa.

– Palaan vielä tuohon mitä sanoin harjoittelusta. Olen 28-vuotias, mutta mikä estää minua kehittymästä paremmaksi? Ei yhtään mikään. Haluan olla jokaisella osa-alueella parempi kuin esimerkiksi viime kaudella. Yhtä lailla haluan ottaa ison roolin TPS:n puolustuksesta. Tulin Turkuun muuttamaan TPS:n suuntaa, en liukumaan jäällä suorilla polvilla ja mukavuusalueella haukotellen, Bibic sanoi.