TPS:n päävalmentaja CHL-pettymyksestä: ”Taso ei vaan siinä vaiheessa kautta riittänyt”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:n kausi Champions Hockey Leaguessa päättyy tänä vuonna alkulohkoon. Se varmistui viime kierroksella, kun TPS ei onnistunut voittamaan Malmötä kotijäällään.

TPS:n peli on kulkenut hyvin kotimaisessa Liigassa, jossa seura on toisena heti Kärppien perässä. Alkusyksyn kovat CHL-ottelut tulivat joukkueelle kuitenkin liian aikaisin.

– Kovia matseja ja taso ei siinä vaiheessa kautta riittänyt. Täytyy muistaa, että Malmö ja München ovat aika kovia porukoita ja pelailevat aikamoisilla budjeteilla. Meillä oli todella kovat vastustajat siihen alkuun, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen toteaa CHL:n tiedotteessa.

Vaikka TPS:llä ei ole enää mahdollisuuksia jatkopaikkaan, se ei silti lähde takki auki tiistain kotiotteluun Yunost Minskiä vastaan. Tiistain ottelu on hyvä kenraali myös loppuviikon Liiga-otteluita ajatellen.

– Meillä ei ole kauheasti varaa kierrättää ja pitää muistaa, että me päästään harjoittelemaan pelin aikana asioita. Meidän pitää ottaa tuo peli hyvänä treeninä. Ei tässä kauheasti mitään välipäiviä ole varaa pidellä, mutta ei myöskään varaa rotaatiota kauheasti tehdä. Kaikki terveenä olevat ovat rosterissa, Kaskinen kertoo.

TPS – Yunost Minsk -ottelu alkaa tiistaina klo 19.00.

C More näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.