TPS:n ensi kauden yksi kiinnostavimmista pelaajista, Juuso Pärssinen, kertoi ajatuksiaan jääkiekosta ja omasta asenteestaan TPS:n verkkosivujen haastattelussa. Pärssinen on asettanut tavoitteensa korkealle – niiden saavuttaminen ei ole ainakaan itseluottamuksesta kiinni.

– Asetan aina tavoitteita ja asetan ne myös mahdollisimman korkealle. Mielestäni tavoitteiden pitää olla sellaisia, että niihin päästäkseen pitää onnistua maksimaalisesti. En halua asettaa sellaisia tavoitteita, joiden saavuttaminen on varmaa jo ennen kauden alkua,
Pärssinen kertoi TPS:n verkkosivuilla.

– Ja kun tavoitteet ovat korkealla ja haluan ne myös saavuttaa, niin se pakottaa minut tekemään töitä entistä kovempaa. Siihen tietysti kuuluu myös ne huonot päivät ja huonot pelit, mutta hyvää ei saa helpolla. Ei se voi olla jatkuvasti mitään pilvien päällä kävelyä.

Pärssinen kertoo olevansa itsellensä armoton. Oma vaatimustaso on korkealla.

– Kyllä minulla menee pata aivan jumiin, jos olen huono. Kaikki tosin tapahtuu oman pään sisällä, eli hyvin harvoin raivoan mitenkään näkyvästi. Voi olla, että salilla hieman riehun, mutta muuten en sitä tuo julki. En halua, että se vaikuttaa muihin. Jos joukkueella on mennyt ihan hyvin, mutta en ole omaan suoritukseeni tyytyväinen, niin en halua tuoda muille huonoa fiilistäni, vaan käsittelen sen itsekseni, Pärssinen sanoi.

– Minulla on aina ollut oma sisäisen draivi. Kenenkään ei ole tarvinnut minua potkia eteenpäin. Vihaan olla huono! Haluan aina olla paras. On kyse sitten mistä lajista tahansa. Annan aina itse itselleni sen kovimman kritiikin. Sitä kautta se on varmaan kehittynyt.