TPS taistelee tärkeistä pisteistä keskiviikkona CHL:ssa kohdatessaan saksalaisen Grizzlys Wolfsburgin kotikentällään.

TPS:lla on ottelussa kovat panokset, sillä se taistelee tiukasti jatkopaikastaan. Lohkossa EV Zug on jo varmistanut jatkopaikkansa, mutta Grizzlys on pisteen turkulaisia edellä. Joukkueet kohtaavat toisensa vielä ensi viikolla Saksassa, joten voitolla TPS nappaisi itselleen etulyöntiaseman seuraavaa kohtaamista ajatellen.

– Jatkopaikalla olisi meille iso merkitys ja haluamme mennä tässä kilpailussa niin pitkälle kuin mahdollista. Jatkopaikka olisi myös iso asia ihan koko suomalaiselle kiekkoilulle, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas muistuttaa CHL:n tiedotteessa.

Aiemmissa otteluissaan TPS voitti slovenialaisen Olimpija Ljubljanan kahdesti, mutta EV Zug oli molemmissa kohtaamisissa selvästi edellä. Wolfsburg onnistui nappaamaan EV Zugilta pisteen viedessä vierasottelun jatkoajalle.

Ahokas on valmennusryhmänsä kanssa katsonut tarkkaan tulevan vastustajan ja tietää mitä odottaman pitää.

– Vastaan tulee työteliäs ryhmä, joka kääntää pelin nopeasti ja paineistaa koko ajan. Meidän täytyy pelata kiekollisesti fiksusti ja päästä hyökkäämään syvyyteen sekä päästä pois paineen alta, ja sitä kautta meille voi avautua ylivoimahyökkäyksiä. Meidän on pystyttävä hyökkäämään fiksusti. He lähtevät nopeasti hyökkäämään, ja jos saamme riistettyä heidän alueellaan kiekon, niin voimme iskeä siitä nopeasti ylivoimahyökkäyksiä, Ahokas pohtii.

Gatorade Centerissä pelattava ottelu käynnistyy kello 19.00.

Lähde: CHL:n tiedote