TPS:n liigajoukkueen nuorisotähtikaartiin kuuluva Juuso Pärssinen teki tunnustuksen TPS:n verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa. Pärssinen myöntää, että hän pitää HIFK:n maalilaulusta.

– Pikkuveljeni Jirin kanssa sitä aina hoilattiin ja se oli todella siistiä. Tykkään siitä edelleenkin, Pärssinen kertoi haastattelussa.

Asialle on luonnollinen selitys. Juuso Pärssisen isä pelasi HIFK:ssa ja nuoret pojat pääsivät kuulemaan sillä kaudella laulua useasti – monta kertaa nimenomaan Timo Pärssisen ansiosta. Juuso Pärssinen on kuitenkin vahvasti TPS:n mies, selviää haastattelussa. Tavoitteet ovat myös kohdallaan.

– Asetan aina tavoitteita ja asetan ne myös mahdollisimman korkealle. Mielestäni tavoitteiden pitää olla sellaisia, että niihin päästäkseen pitää onnistua maksimaalisesti. En halua asettaa sellaisia tavoitteita, joiden saavuttaminen on varmaa jo ennen kauden alkua, Juuso Pärssinen kertoi.

– Ja kun tavoitteet ovat korkealla ja haluan ne myös saavuttaa, niin se pakottaa minut tekemään töitä entistä kovempaa. Siihen tietysti kuuluu myös ne huonot päivät ja huonot pelit, mutta hyvää ei saa helpolla. Ei se voi olla jatkuvasti mitään pilvien päällä kävelyä.

Viime kausi oli jo jonkinlainen läpimurto toisen polven huippupelaajalta. Ensi kaudella voidaan nähdä vielä paljon enemmän.

– Tavoitteena on, että menestymme joukkueena ja että minulla on iso rooli tuloksentekoketjussa. Se tarkoittaa, että minun täytyy tehdä myös pisteitä. Haluan olla joukkueen johtavia pelaajia. Niitä pelaajia, jotka laitetaan kentälle tärkeillä hetkillä ja olla sellainen pelaaja, joihin muut aidosti luottavat, Pärssinen sanoo TPS:n verkkosivuilla.

– Olen aina rakastanut sitä, että minulle annetaan vastuuta ja homma on minun käsissäni. Nautin siitä, kun saan olla mukana ratkomassa peliä. Sen takia rakastan tätä lajia. En ota paineita ulkopuolelta, vaan kaikki paineet tulevat sisältäpäin.