Huuhkajien riveissä ja nykyään Serie A:n Bresciassa pelaava Simon Skrabb vieraili uusimmassa Suplan Huucast-podcastissa. Skrabb kävi kuulumisiaan läpi ennen pian jatkuvaa Serie A-kautta sekä oma pelihistoriaansa. Haastattelu nauhoitettiin vielä siinä vaiheessa, kun kohuhyökkääjä Mario Balotelli oli vielä Brescian joukkueen jäsen eli pari päivää ennen potkujen julkistusta.

Skrabbilla ei ollut mitään pahaa sanottavaa miehestä, sillä ennen kuin Skrabb oppi ymmärtämään valmentajan ohjeet, tulkkina toimi nimenomaan Balotelli, joka luonnollisesti osaa englantia.

– Balotelli kivasti käänsi mulle kaikki jutut, Skrabb kertoi Huucastissa.

– Tosi hyvä jätkä, hauska jätkä. Vaikka en ymmärrä kaikkea, mitä sanovat, on meillä hauskaa kopissa.

Pian kieli kuitenkin tarttui hyvin. Eikä tulkkiakaan ole enää ympyröissä, koska viikonloppuna tosiaan ilmoitettiin, ettei Balotelli enää ole Brescian vahvuudessa.

– Ensimmäinen kuukausi meni noin. Sitten yritin itse, ymmärränkö kaiken oikein. Jos jotain oli, kyselin, Skrabb kertoi.

Skrabb kertoi Huucastin haastattelussa myös, että on erinomaisessa kunnossa. Koronatauolla hän harjoitteli seuran antaman ohjelman mukaan, mutta myös ekstraa omiin nimiin.

– Muille tilanne oli haaste, minä näin sen mahdollisuutena. Voi kehittyäkin, jos pää riittää.

– Voi kehittyä enemmän kuin muut, jos muut ottaa iisimmin, Simon Skrabb arvioi.

Toistaiseksi Jaron kasvatti on pelannut neljässä Serie A -ottelussa. Vastustajalista on kohtuullisen kova: Napoli, AC Milan, Juventus ja Sassuolo.

Sarjassa viimeisenä oleva Skrabbin ja Jesse Jorosen Brescia kohtaa Serie A:n uudelleenstartissa 22. kesäkuuta Fiorentinan vieraissa.