Arvokista.com listasi viisi todellista vanhaa partaa, jotka tähdittävät Minskin MM-kisoja.

1. Jaromír Jágr

Tarvitseeko tätä miestä erityisemmin esitellä? NHL:n historian paras eurooppalainen pelaaja ja pistemies tehoilla 705+1050=1755. Jágr on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekkoilijoista ja on voittanut urallaan lähes kaiken mahdollisen. Ikää miehellä on jo 42 vuotta, mutta tehoja syntyy edelleen. Jágr viimeisteli muun muassa tälläkin kaudella oman seuransa New Jersey Devilsin tehokkaimmat pisteet. Takavuosina takatukastaan tunnettu supertähti on saavuttanut mittavaa menestystä niin yksilö- kuin seuratasolla niin NHL:ssa, KHL:ssa kuin Tšekin maajoukkueessakin.

2. Tim Thomas

Kotimaan kaukaloistakin tuttu maailmanluokan yhdysvaltalaismaalivahti palasi NHL:ään sapattivuotensa jälkeen kaudeksi 2013-2014 Florida Panthersin riveihin. Tällä hetkellä Dallas Starsia edustava kahdesti joukkueensa Stanley Cupin finaaliin torjunut konkari pelasi myös Boston Bruinsissa kymmenen vuotta. Kaudella 2008–2009 Bruinsin riveissä Thomas voitti sekä William M. Jennings Trophyn että Vezina Trophyn. Liigan parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn hän sai myös kaudella 2010–2011, jonka päätteeksi hän voitti Stanley Cupin Bostonille. Samalla kaudella Thomas valittiin myös pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi, minkä ansiosta hänelle myönnettiin Conn Smythe Trophy.

3. Olli Jokinen

Yli 1100:n NHL-ottelun konkari saa ensimmäistä kertaa kunnian kantaa kapteenin vastuuta Leijonien A-maajoukkueessa. Nuorena Pohjois-Amerikkaan lähtenyt keskushyökkääjä on ehtinyt nähdä ja kiertää maailman parasta liigaa jo vuosikausien ajan mutta pudotuspelit ovat miestä karttaneet. NHL:ssä Jokinen on pelannut ainoastaan kuudessa playoff-ottelussa.

4. Miroslav Šatan

Slovakialaisen jääkiekkoilun legenda ja kirkkain tähti Miroslav Šatan on pelannut uransa aikana yli tuhat NHL-ottelua ja on voittanut muun muassa Stanley Cupin Pittsburgh Penguinsin riveissä sekä maailmanmestaruuden Slovakialle. Uransa ehtoopuolella olevan Šatanin poisjättäminen Sotshin olympiajoukkueesta herätti Slovakiassa suurta keskustelua. KHL:ssä tällä hetkellä pelaava konkari pukee jälleen maajoukkuepaidan päällensä Minskin MM-kisoissa, kenties viimeistä kertaa.

5. Jere Karalahti

Monissa syvissä liemissä keitetty IFK:n kasvatti on pitkällä urallaan kiertänyt kiekkomaailmaa niin Pohjois-Amerikassa kuin KHL:ssäkin. Vuoden 1998 Liigamestari Karalahti pääsi vuosia sitten NHL-uran keskeyttäneestä päihdekierteestä eroon ja on ollut sen jälkeen kuin uudestisyntynyt. 39-vuotias konkari paikkaa loistavalla pelisilmällään ja sijoittumisellaan hidastunutta luisteluaan. Karalahti tunnetaan erityisesti myös kovista taklauksistaan.