Chelsea nousi maanantai-iltana Englannin Valioliigassa neljännelle sijalle päihittämällä Newcastlen kotikentällään maalein 2-0. Ottelu oli helpotus ennen kaikkea saksalaishyökkääjä Timo Wernerille, joka katkaisi 14 pelin maalittoman putkensa.

Wernerillä oli ottelun alussa jo pari mainiota paikkaa, mutta kolmas kerta sanoi toden 39. peliminuutilla, kun hän ohjasi kulmapotkun jälkeen takatolpalta Chelsean 2-0-johtoon. Mies oli silminnähden helpottunut maalinsa jälkeen.

– Olen iloinen, että onnistuin vihdoinkin! Hyökkääjänä haluaa aina tehdä maaleja. En ole ollut tyytyväinen maalittomuuteeni, mutta lopulta tämä on joukkuepeli. Olen ollut hankkimassa rangaistuspotkuja, ja olen tosi tyytyväinen, että tein itse maalin tänään, Werner riemuitsi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

Werner osui edellisen kerran sarjapelissä marraskuun alussa, kun Chelsea kukisti Sheffield Unitedin 4-1. Sen jälkeen hän pelannut Valioliigaa yli 1000 minuuttia ilman maaleja.

– Hyökkääjänä on huonompi asia, jos ei saa maalipaikkoja, mutta viime aikoina olen saanut paikkoja ja missannut niitä. On tärkeää vain jatkaa työntekoa, niin maalit kyllä tulevat, kuten tänään kävi, Werner sanoi.

Chelsealle voitto oli neljäs perättäinen Valioliigassa. Thomas Tuchelin alaisuudessa joukkue ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan ottelua, ja päästettyjä maaleja on vain yksi. Seuraavaksi Chelsea kohtaa lauantaina Southamptonin. Valioliigan ottelut suorina lähetyksinä V Sportin ja Elisa Viihde Viaplayn kanavilla.