FC Inter on pistänyt kahtena peräkkäisenä vuonna tylysti kokemusta pihalle, kun muun muassa Henri Lehtonen ja Ari Nyman ovat saaneet lähteä seurasta vasten tahtoaan. Ainakaan vielä joukkueen konkarihyökkääjä Timo Furuholm ei kokenut samaa kohtaloa, vaan turkulaisseura on sorvannut maalipyssylle vuoden jatkosopimuksen.

– Olemme luonnollisesti tyytyväisiä Furuholmin jatkoon ja siihen, että hän on pysynyt terveenä. ”Furun” rooli on nykyisin aiempaa monipuolisempi, mistä kertovat tämän ja viime kauden lukuisat maalisyötöt. Haemme ensi kaudeksi kärkeen vielä profiilipelaajaa, jonka kanssa Furu pääsee taistelemaan peliajasta, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo seuran verkkosivuilla.

Furuholm teki sopimuksen allekirjoitettuaan hienon eleen seuran junioreita kohtaan, sillä hän aikoo lahjoittaa vähävaraisille pelaajille voittobonuksensa.

– Olen päättänyt tukea FC Interin nuorille pelaajille perustettua stipendirahastoa lahjoittamalla jokaisesta voitetusta pelistä voittobonukseni sinne. Taloudellisen tilanteen ei tulisi estää harrastamista ja haluan näyttää tuellani esimerkkiä myös muille, Furuholm perustelee.