Teuvo Teräväinen oli viime yön helpottunein suomalaispelaaja, kun hän avasi kauden maalitilinsä.

Teräväinen teki maalin ja syötti yhden, kun Carolina voitti Dallasin jatkoajan jälkeen 5-4. Antti Raanta torjui Carolinan maalilla 26 kertaa. Dallasin suomalaisista Jani Hakanpää pääsi myös maalin makuun ja Miro Heiskanen sai kaksi syöttöpistettä.

Patrik Laineen vahva vire sai jakoa, kun hän oli mukana molemmissa Columbuksen maaleissa, mutta Boston otti 4-2-voiton. Laine teki yhden ja syötti yhden maalin.

Kaapo Kakko pääsi nostamaan kätensä maalin merkiksi, kun Rangers voitti Philadelphian 6-3. Mikko Rantanen onnistui ohittamaan Juuse Saroksen Coloradon voittaessa 3-1. Saros sai torjuttua 27 kertaa.

Floridan suomalaiset olivat syöttötuulella, kun Aleksander Barkov, Aleksi Heponiemi ja Eetu Luostarinen saivat syöttöpisteet New Jerseytä vastaan. Barkov joutui jättämään pelin kesken loukattuaan polvensa. Erik Haula teki maalin ja syötti yhden New Jerseyn maaleista. Robin Salo sai syöttöpisteen Islandersin voittaessa Vegasin.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston–Columbus 4–2
Detroit–Ottawa 3–6
Edmonton–Anaheim 3–4
Carolina–Dallas 5–4 ja.
Philadelphia–NY Rangers 3–6
Montreal–Tampa Bay 1–5
Washington–Toronto 5–2
New Jersey–Florida 2–4
Arizona–Buffalo 2–5
Colorado–Nashville 3–1
Vegas–Ny Islanders 2–5
Vancouver–Winnipeg 1–5
Los Angeles – San Jose 3–2 vl.

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.