Norwich otti todellisessa ”kuuden pisteen ottelussa” voiton Watfodista numeroin 3-0. Teemu Pukki alusti yhden Norwichin maaleista.

Watford ensimmäisellä säilyjän paikalla pisteen edellä Norwichia ennen perjantai-illan myöhäisottelua. Norwich pystyi kuitenkin nappaamaan toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi kuiville. Norwicihin takana olevilla joukkueilla on kuitenkin otteluita rästissä verrattuna Norwichiin.

Ottelun avauspuoliaika oli maaliton, mutta toisen puoliajan alkuun Pukki prässäsi pallon päätyrajalla pois Watfordin pelaajalta syöttäen keskelle ja Joshua Sargent viimeisteli akrobaattisesti. Sama mies oli asialla parikymmentä minuuttia myöhemmin. Norwichin loppu-urakkaa helpotti Emmanuel Dennisin ulosajo ja Watfordin synkkää iltaa syvensi entisestään Juraj Kuckan oma maali varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Valioliigaa voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun sekä V sportin kanavien välityksellä.