Teemu Pukki teki paluun viheriölle muutaman ottelun tauon, kun hän juoksi vaihdosta kentälle lauantaina.

Pukki oli jättänyt pari edellispeliä väliin lievän vamman vuoksi, mutta palasi lauantaina kentälle, kun Norwich voitti Cardiffin 2-0. Pukki tuli kentälle 59. minuutilla.

Voitolla Norwich nousi karsintapaikan kantaan ollen nyt seitsemäntenä. Ottelu oli samalla Norwichille neljäs peräkkäin ilman tappiota ja niistä kolme on voittoja.

Marcus Forssin Middlesbroughin viiden ottelun voittoputki sen sijaan katkesi West Bromwichin vieraana 0-2-tappiolla. Middlesbrough oli tehnyt neljässä edellispelissään kolme maalia kussakin, mutta jäi nyt kokonaan maaleitta. Middlesbrough jahtaa edelleen suoraa nousua ollen kolmantena.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport -kanavillaan esittää Championshipin otteluita suorina lähetyksinä.