Vaikean alkukauden jälkeen sekä Teemu Pukki että Norwich ovat löytäneet hyvän vireen. Norwich on tällä hetkellä Championshipissä toisena.

Norwichin kauden alku oli vaikea ja se pelasi kolme ensimmäistä otteluaan ilman voittoa. Sen jälkeen peli kuitenkin loksahti ja joukkue voitti kuusi peliä peräkkäin ja on ollut tappioitta seitsemän viime ottelua.

– Pelillisesti emme ole ehkä vielä ihan parhaalla tasolla, mutta tuloksia on tullut. Ensimmäiset pelit olivat tosi vaikeita, mutta sen jälkeen otimme hyvän voittoputken ja nousimme kärjen tuntumaan. Vielä on parannettavaa, mutta ihan hyvällä sijoituksella olemme tällä hetkellä. Mutta pitkä kausi edessä, ja parannettavaa on, Pukki kertoo Huuhkajien Twitterissä.

Kauden alku oli yhtä lailla vaikea Pukille. Pitkän maalittoman vihdoin päätyttyä, alkoi maaleja tulla. Maajoukkuetauolle lähdettäessä Pukki on iskenyt kolme maalia.

– Nyt on tullut tehoja, kun on muutama syöttö ja muutama maali. Alkukausi oli itsellenikin aika hankala. Pelasimme huonosti eikä meillä ollut oikein paikkoja. Sitten tuli pieni loukkaantuminen ja kaveri iski maaleja sillä aikaa, joten sain rauhassa tulla loukkaantumisen jälkeen penkin kautta. Nyt on tullut tehoja ja ihan hyvät fiilikset noista viime peleistä ja hyvin fiiliksin pääsi maajoukkueen mukaan, kun on tullut vähän tulosta.

Huuhkajat päättää Nations Leaguen kohtaamalla ensin perjantaina Romanian Olympiastadionilla ja ensi viikolla Montenegron. Romania on tällä hetkellä lohkon jumbona, mutta se voitti joukkueiden edelliskohtaamisen.

– Se oli aika tiukka matsi ja meilläkin oli muutamat paikat joista sen tasoituksen olisi voinut hakea. Huonoin mielestäni aikaisemmista peleistä. Minulle jäi vähän mielikuva, että olimme ajoittain vähän jyrän alla siinä pelissä. Nyt tulee varmasti ihan eri peli, kun pelaamme kotona. Kyllä meillä on mahdollisuudet voittaa Romania, kunhan pelaamme omalla hyvällä tasollamme.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät sekä Championshipin että Nations Leaguen otteluita suorina lähetyksinä.

Lähde: Huuhkajien Twitter