FC Haka palaa kolmen vierasottelun jälkeen kotikentälleen Tehtikselle. Kuten avauskierroksella, areena on myyty loppuun. Tämä on Hakalle kolmas loppuun myyty ottelu putkeen, rajoitusten määräämin kapasiteetein. Suomen cupin välierä HJK:ta vastaan myytiin loppuun, avausottelu Honkaa vastaan samoin ja nyt Inter-pelin viimeiset liputkin menivät kaupaksi ottelupäivän aamuna.

Yksi ottelun seuratuin pelaaja on tietysti Interin Timo Furuholm. Mainiota kautta pelaava ”Furkka” on merkitty mies myös Hakan valmentaja Teemu Tainion papereissa.

– Furkka on kyllä sellainen ”fox in the box”, eli aina siellä oikeassa paikassa panemassa ripareita sisään. Siinä on hyvä testi meidän toppareille, Tainio ennakoi FC Hakan verkkosivuilla.

Nimenomaan puolustus on aiheuttanut Tainiolle päänvaivaa. Nousijajoukkue Haka on osoittanut olevansa vaikeasti voitettava, mutta myös hankalasti voittava joukkue. Neljästä ottelusta vain vierasottelu HJK:ta on päättynyt tappioon, muut kolme ottelua tasapeliin.

– Edelleen puolustaminen on ollut meille vähän ongelma ja meille tehdään liikaa maaleja. Interin tasoista joukkuetta vastaan, jos meidän puolustamisemme ei ole priimaa, niin se kyllä kolisee omassa päässä, Tainio ennakoi.

– Inter on alkukauden hyvässä iskussa, mutta ehkä ne on kotona kuitenkin vielä vahvempia mitä vieraissa. Joka tapauksessa, tulee hyvä joukkue vastaan.

Hakan ja Interin välinen kamppailu alkaa Valkeakoskella kello 18.30. Sunnuntain peleistä Honka ja RoPS aloittavat Espoossa 17.00, IFK Mariehamn-HIFK ja KuPS-SJK Hakan pelin tavoin 18.30.