HIFK:n päävalmentaja Bernardo Tavares tietää, että joukkueen rakennustyö on vielä vahvasti kesken. Kauden avauskilpailu, Liigacup, on nurkan takana, mutta pelaajia kartoitetaan vielä kovaa tahtia.

Tavares tunnustaa HIFK:n verkkosivuilla, että Liigacup tulee olemaan haastava.

– Annamme kaikkemme jokaisessa ottelussa, tietysti, mutta meidän täytyy ajatella myös realistisesti. Liigacup tulee hyvin nopeasti ja tulee siksi olemaan haaste, Tavares sanoi.

– Jos emme johonkin paikkaan saa taidoiltaan täysin valmista pelaajaa, niin hankinnan tulee olla sellainen, joka on kehityskelpoinen ja jonka kanssa pystymme työskentelemään. Josta pystymme tekemään paremman.

Toistaiseksi joukkueeseen tulleet pelaajat, sekä viime kaudelta tutut kasvot, ilahduttavat portugalilaista eikä hän ole huolissaan.

– Olen ehdottomasti tyytyväinen moniin uusiin pelaajiin, joita olemme saaneet. He vaikuttavat sopivan joukkueeseen hyvin alkuvuoden harjoitusten perusteella. Luottoa minulta löytyy myös niihin pelaajiin, jotka olivat joukkueessa jo viime vuonna ja ovat yhä mukana, Tavares sanoi HIFK:n verkkosivujen haastattelussa.