Tappara on tehnyt jatkosopimukset viiden pelaajansa kanssa. Kolmevuotisiin sopimuspapereihin nimensä ovat laittaneet keskushyökkääjä Otto Rauhala ja tulokaspuolustaja Toni Utunen, kaksivuotisen jatkon on tehnyt laitahyökkääjä Jere Karjalainen, ja yhdestä lisävuodesta ovat sopineet puolustajat Otso Rantakari ja Valtteri Kemiläinen. Tappara tiedotti asiastaan verkkosivuilla perjantaina.

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Karjalainen pelaa tällä hetkellä neljättä kauttaan Tapparassa ja kuluvalla kaudella 25-vuotias hyökkääjä onkin ollut joukkueensa paras maalintekijä. Karjalaiselta löytyy tällä hetkellä yhteensä 14 täysosumaa.

Rauhala on tällä kaudella viimeistellyt jo oman piste-ennätyksensä Liigassa, kun 22-vuotias Ylöjärvellä syntynyt hyökkääjä on tehnyt 34 ottelussa 19 tehopistettä.

Vuoden jatkosopimukset solmineet Rantakari sekä Kemiläinen ovat olleet tärkeitä palasia Tapparan puolustuksessa. Molemmat puolustajista olivat voittamassa Liiga-mestaruutta Tapparan paidassa viime keväänä.

17-vuotias Toni Utunen vilahti Liigan kokoonpanossa kerran jo viime kaudella ja on tällä kaudella ollut mukana kahdeksassa liigapelissä, mutta nuorukaiselle ei ole kertynyt vielä tehopisteitä Liiga-kaukaloista.