Tappara oli Champions Hockey Leaguessa JYPin ohella toinen viime kaudella alkulohkostaan jatkoon päässyt suomalaisseura. Tuolloin kuitenkin matka katkesi tulevan mestarin käsittelyssä jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Nyt Tappara pelaa CHL:n E-lohkossa, ja sen ensimmäinen vastustaja on norjalainen Storhamar Hamar.

– Keskitymme enemmän omaan touhuun ja siihen, mitä Tappara on tällä hetkellä. Tappara on tasapainoinen ja neljällä kentällä jyskyttävä joukkue. Olemme saaneet hyviä kokemuksia neljästä harjoitusottelusta, jotka olemme pelanneet ja lähdemme luottavaisina CHL-avaukseen, että pystymme pelaamaan joka ottelun neljän kentällisen voimin ja väsyttämään vastustajan sitä kautta. Keskitytään nyt omaan hommaan, ja sitten kun tulee seuraava peli samaa vastustajaa vastaan, niin sitten otetaan selvää, sanoo hyökkääjä Kristian Kuusela.

Hamarin suurimmat tähdet ovat toki tiedossa.

Patrick Thoresen on tietysti iso nimi heillä. Otetaan yksi mies kiinni ja pelataan omaa peliä, Kuusela sanoo.

– Lähdemme tietenkin voittamaan ja uskon, että pystymme omalla pelillämme sen tekemään. CHL:n mielenkiintoisuus tulee siinä, että vastaan tulee erilaisia joukkueita ja kulttuureita. Viime vuonna peli oli meidän lohkossamme todella avonaista. Toivotaan, että tulee paljon maaleja, hän ennakoi.

C More näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi.