Jääkiekkoliigan semifinaalisarjassa Tappara haastaa runkosarjan voittaneen Lukon.

Runkosarjan keskinäiset pelit menivät tasan 2-2, kun molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa.

– Uudet jutut ovat edessä. Lukko on pelannut hienon kauden ja osoittanut vahvuutensa. Nyt on kuitenkin aivan erilaisia pelejä edessä kuin runkosarjassa. Kuten jo aiemmin totesin, niin meidän on parannettava pelaamistamme, mutta tiedän, että siihen myös pystymme, Tapparan kapteeni Jukka Peltola puntaroi Liigan verkkosivuilla.

Peltola ei lähde nostamaan yhtään yksittäistä pelaajaa Lukosta ylitse muiden.

– Heillä on kokonaisvaltainen paketti, ja ovat syksystä lähtien osoittaneet vaarallisuutensa. Lukolla toimii sekä hyökkäys- että puolustuspelaaminen, Peltola muistuttaa.

Nyt meneillään olevat playoffsit ovat Peltolalle jo uran kahdeksannet.

Kahdesti Peltola on mennyt päätyyn asti ja voittanut Suomen mestaruuden. Nämä tulivat kolmen hopeakevään päätteeksi vuosina 2016 ja 2017.

– Ei se Lukkokaan mikään ylivoimainen karhu ole. Kyllä me heidät pystymme kaatamaan. Nyt on myös tärkeää, että pidetään kaikista terveysasioista huolta, että kausi pystytään pelaamaan kunnialla loppuun. Mutta ei meillä mitään uusia erityisjärjestelyjä ole näitä pelejä ajatellen. Eipähän tässä muutenkaan ole tullut missään käytyä, kun pelejä on tiiviiseen tahtiin, Peltola alleviivaa.

Lähde: Liigan verkkosivut