Tanskassa pelataan, iso suomalaiskysymysmerkki: Mikä tulee olemaan Tim Sparvin rooli?

© Kuva: Juha Tamminen

Tanskan pääsarja käynnistyi viikonloppua. Mitään suomalaisryntäystä ei kentällä nähty, sillä sarjan ”suomalaisin” joukkue, Esbjerg, aloitti selviytymistaistelunsa 1-1 tasapelillä AaB:n kanssa ilman suomalaispelaajia. Joni Kauko oli pelikiellossa, Pyry Soiri penkillä ja Markus Halsti kokoonpanon ulkopuolella.

Yksi suurista kysymysmerkeistä nyt alkaneissa peleissä on Huuhkaja-kapteeni Tim Sparvin rooli. Sparv on tehnyt selväksi, että hän tekee viimeistä palvelustaan Midtjyllandille ja konkarin peliura jatkuu jossain muualla. Sarjaa ylivoimaisesti johtava Midtjylland on ollut Sparvin ”koti” jo pitkään – mutta kuluvalla kaudella vastuuta ei ole tullut entisten kausien malliin.

Mielenkiintoista nähdä, onko Sparvin asema koronatauolla vahvistunut vai heikentynyt? Ainakin Tanskasta tihkuneiden tietojen mukaan Sparv on harjoitellut erittäin hyvin tauon ajan, joten mahdollisuudet isompaan rooliin kuin kauden alkupuolella ovat olemassa.

Olisi tietysti hienoa, että Tim Sparv pystyisi sanomaan hyvästit monivuotisen, todella menestyksekkään Midtjylland -aikakautensa päätteeksi kentältä.

Midtjyllandin kausi jatkuu maanantaina Horsensia vastaan. Viaplay tarjoilee Tanskan pääsarjan otteluita katsojilleen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.