Tänään alkavat tosipelit – jatkuuko Carolinan suomalaisten näytös?

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n pudotuspelit alkavat tiistaina ja aikaisin keskiviikkona. Monimutkaisen systeemin tuloksena on nyt seulottu sarjan parhaat joukkueet ratkaisemaan Stanley Cupin kohtalo. Useampi maineikas ja nimekäs seura on jo pudonnut jatkosta, samoin moni sarjan supertähdistä, myös suomalaisista.

Tiistain ensimmäisessä ottelussa kello 22.00 kohtaavat Tampa Bay ja Jarmo Kekäläisen johtama Columbus. Columbus on jo nyt kauden positiivinen yllättäjä, Tampa Bay taas kenties vahvin mestarisuosikki. Columbus pääsee paras seitsemästä – sarjaan täysin paineettomassa tilanteessa ja se voi olla hyvin suurikin etu.

Kello 00.30 kohtaavat tulevan supertähden, Miro Heiskasen, Dallas ja Calgary. Dallas on sarjan selvä suosikki ja tietysti myös useamman suomalaispelaajan joukkueena härmäläisten listalla korkealla.

Suomalaisittain silti mielenkiintoisin kamppailu alkaa 03.00. Vastakkain ovat nimilistaltaan kivikova Boston sekä loistavaa jälkeä karsinnoissa tehnyt, Sebastian Ahon johtama Carolina. Bostonin maineikas ykkösketju surffaili sijoitusotteluissa varjojen mailla, mutta tosipelien alkaessa Martin Bergeron ja kumppanit lienevät taas iskussa. Tuukka Rask Bostonin maalilla on kokenut konkari näissä otteluissa, joten se osasto on mestarisuosikeihin kuuluvalla Bruinsilla kunnossa. Carolina on ennakkoluuloton ja taitava joukkue, joka hengen päälle saatuaan voi yllättää monen konkarin Bostonin.

Keskiviikkona kello 05.30 kohtaavat Las Vegas ja Chicago. Täydennysjoukkue Las Vegasin ensimmäisen kauden finaalipaikka ei jäänyt tähdenlennoksi vaan joukkue on jatkanut NHL:n yhtenä kärkiseuroista senkin jälkeen. Suosikki Las Vegas on, mutta kokenutta ja monessa liemessä marinoitunutta Chicagoa ei voi laskea ulos. Chicagon ”Kapteeni Totinen”, Jonathan Toews, osoitti karsinnoissa, että mies on jälleen kunnossa, motivoitunut ja valmis viemään joukkuettaan pitkälle. Se tulee ainakin olemaan selvää, ettei Chicagolle kannata turhia ylivoimia antaa – joukkueen konkariosasto on ylivoimalla huippuvaarallinen.

NHL:n pudotuspelit ovat vahvasti esillä V Sport -kanavilla sekä Viaplay-palvelussa, jonka kautta voi seurata kaikki kauden play-off -ottelut.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!