NHL:n pudotuspelien toinen kierros alkoi Floridan ja Tampa Bayn välillä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Runkosarjan voittanut Panthers isännöi Floridan kuninkuussarjan avausottelua ja meni siinä myös johtoon, kun Anthony Duclair ampui sarjan avausmaalin ensimmäisessä erässä. Tampa Bay ei saanut kuparistaan rikottua ennen kuin toisen erän lopussa: konkari Corey Perry tasoitti neljä minuuttia ennen toisen erän loppua.

Kolmannessa erässä hallitseva mestari meni menojaan ja nappasi itselleen kotiedun. Pierre-Eduart Bellemare vei joukkueensa johtoon, 1+1 tehot ottelussa tehnyt Nikita Kutsherov teki lukemiksi 3-1 ja Ross Colton viimeisteli loppuluvut 4-1. Kolme viimeistä maalia Tampa Bay teki ylivoimalla, joten ainakin yhdellä osa-alueella Floridalla on paljon parannettavaa.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden pudotuspelit suorina lähetyksinä.