Jääkiekkopersoona Juhani Tamminen on jatkanut C Moren F1-selostaja Niki Juuselalle raivoamista. Juusela pilkkasi taannoin yksityiseksi tarkoitetulla videolla Tammista alatyylisesti, ja video lähti leviämään netissä Juuselan tietämättä.

Nyt Tamminen, Juusela ja MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero ovat pitäneet asian tiimoilta palaverin, joka ei ole ollut Tammisen mieleen. Tamminen kertoo asiasta Facebookissa.

– MTV3:n konttorilla oli sovittu ” ilmanpuhdistus” palaveri ex- bossini ( MTV duunit) Markus Auteron ja F1 selostaja Niki Juuselan kanssa!! Siihen se- ilo – sitten päättyikin !!Oletin ja matkalla ajaessani ( 12.30- 14.15) että ” veljet” ottavat lakin käteen, tarjoavat kahvit ja sovinnon kättä ” Veli” Juuselan käsittämättömän käyttäytymisen joihdosta!! Mitä vielä, ei anteeeksipyyntöä, ei nöyryyttä, ei katumusta ; ” fuck´n nothing!! Nousin pöydästä after 30 minutes ja totesin seuraavaa: ” Veljet; ei minulla ollut palaveriin tullessa isoja odotuksia Teidän suhteen- mutta onnistuitte alittamaan nekin täydellisesti” ja perään kisastudiotermi ( ainakin Auterolle tuttu) ” Oh my fuck´n god!! Se siitä!! Harvoin on v….nut yhtä paljon kuin ko. palaverin päätteeksi !!”, raivoaa ”Tami”.

Tammisen koko purkautuminen on luettavissa hänen FB-sivuiltaan: